• Maarssen – Mar’cs – 2012

Projectomschrijving

 

Het prachtige appartementengebouw Mar'cs aan de rand van Maarssen bestaat uit 11 verdiepingen en torent hiermee hoog boven de rest van de stad uit. Het uitzicht vanaf de bovenetages is fantastisch.

 

Het betonwerk

 

Tijdens de bouw verliepen de betonwerken van Marc's minder voorspoedig dan gepland. Daarom ontstond er contact met Vollenbroek Betonwerken. Na concrete afspraken over prijs en zeer strakke planning, heeft bouwcombinatie Mar'cs het werk aan Vollenbroek Betonwerken gegund. Vollenbroek Betonwerken heeft de betonbouw gerealiseerd binnen de afgesproken tijd van vijf maanden. Deze opdracht omvatte de betonwerken van 143 appartementen die zich bevinden van de 3e  tot en met de 11e  verdieping.

Maarssen – Mar’cs – 2012
Maarssen – Mar’cs – 2012
Maarssen – Mar’cs – 2012
Maarssen – Mar’cs – 2012

Projectgegevens

 

  • Hoofdaannemer

  • Bouwcombinatie Mar’cs

  • Contactpersoon

  • Ewout van Rossum

  • Bouwtijd

  • 5 maanden

 

Aan het woord

 

Ewout van Rossum projectleider bij Bouwcombinatie Mar'cs vertelt over de samenwerking met Vollenbroek Betonwerken:

 

"Edwin Vollenbroek kwam als betonwerker op het goede moment in beeld. Hij verzekerde ons ervan dat hij een zeer strakke planning zou kunnen aanhouden. En hij heeft zijn beloften waargemaakt. Edwin is een harde werker die de zaken goed voor elkaar heeft. Hij houdt van een uitdaging en gaat met zijn team pas naar huis als het werk klaar is. Het Vollenbroek-team  zet de schouders eronder en stopt niet bij een buitje regen. We hebben het als groot voordeel ervaren dat 'de baas' altijd aanwezig is en de voortgang goed in de gaten houdt. Dit bespoedigt het werk, dat is zeker. Bovendien werken ze bij Vollenbroek met innovatieve bekistingen. Als Edwin een goed idee heeft, dan laat hij het zelf construeren. Dat effectieve werken, werkt gunstig door op de prijsstelling. Edwin Vollenbroek heeft het in de vingers om een reële schatting van het werk te maken. We zijn blij dat we hem zijn tegengekomen en dit betonwerk hebben gegund."

Een kei in beton