Meer over Vollenbroek Betonwerken BV

 

Persoonlijke betrokkenheid op de bouwplaats

 

Edwin Vollenbroek van Vollenbroek Betonwerken is dag in dag uit bij elk betonwerk op de bouwplaats aanwezig en 'trekt de kar'. Daardoor worden deadlines gehaald. Altijd. Vanuit de vakbekwaamheid denkt Vollenbroek Betonwerken met u mee en biedt reële oplossingen voor strakke planningen en snel werk.

 


 

Betrouwbaar en snel in betonwerk en steigerwerk

 

Vollenbroek Betonwerken biedt het totaalpakket voor uw gehele betonproject. We maken planningen die passen in het 'overall schema' van de klant, zijn flexibel en werken bovenal snel en efficiënt. Onze projecten bevinden zich door heel Nederland.  Onze vaste werknemers hebben jarenlange ervaring in bekistingen stellen, vloeren storten en breedplaten leggen. Bij ons geen onervaren personeel.

 


 

Vollenbroek Betonwerken is innovatief en solide

 

Vollenbroek Betonwerken kenmerkt zich als innovatieve en duurzame speler op de markt van betonwerk en steigerwerk. Door het combineren van deze twee bedrijfsactiviteiten heeft u één aanspreekpartner voor zowel betonbouw als steigerbouw. Dat werkt efficiënt.

   


 

Middelgrote en grote bouwprojecten in Nederland

 

Vollenbroek Betonwerken is gevestigd in het Oosten van Nederland. We leveren betonwerk aan middelgrote en grote bouwprojecten door heel Nederland. Bovendien zetten we zelf transportmiddelen in voor efficiënt en doelmatig vervoer.

Een kei in beton