• Eemnes – De Minnehof - 2011

Projectomschrijving

 

Winkels voor alle dagelijkse boodschappen, 43 luxe appartementen en voldoende parkeerplaatsen in de parkeergarage. Dat is 'De Minnehof' in Eemnes. Het project is opgeleverd in de zomer van 2012.

 

Het betonwerk

 

Vollenbroek Betonwerken was verantwoordelijk voor de betonwerken van het gehele project; parkeergarage, winkelcentrum en de 40 appartementen en 3 penthouses. Er gold een boeteclause van € 10.000,- per dag bij te late oplevering. De betonwerken werden 6 weken eerder opgeleverd dan gepland.

 

Eemnes – De Minnehof - 2011
Eemnes – De Minnehof - 2011
Eemnes – De Minnehof - 2011
Eemnes – De Minnehof - 2011
Eemnes – De Minnehof - 2011
Eemnes – De Minnehof - 2011

Projectgegevens

 

  • Hoofdaannemer

  • Goldewijk

  • Contactpersoon

  • Remko Berndsen

  • Bouwtijd

  • -

 

Aan het woord

 

Remko Berndsen, hoofdaannemer bij Goldewijk vertelt over de samenwerking met Vollenbroek Betonwerken:

 

Goldewijk is met 180 medewerkers een moderne, veelzijdige projectontwikkelaar die landelijk werkt. Ze ontwikkelen niet alleen voor eigen rekening maar ook in opdracht van of in samenwerking met derden. Goldewijk bedient zowel de particulier, de zakelijke als de institutionele markt.

 

"Met Vollenbroek Betonwerken hebben we meer dan prettig samengewerkt bij het betonwerk van 'De Minnehof'. Het is een groot voordeel dat Edwin Vollenbroek een totaalpakket kan aanbieden inclusief de veiligheid. Hij beschikt over voldoende eigen materieel zoals stempels, randbekisting etc. Dat is wel zo fijn, want dan heb je er als aannemer geen omkijken naar. Alle medewerkers van Vollenbroek Betonwerken zijn vakmensen en Edwin is dat in het bijzonder. Hij neemt niet alleen zijn eigen verantwoordelijkheid, hij is ook in staat om constructief en kostengericht mee te denken. Als het een keer tegenzit, denkt hij mee over alternatieven waardoor het werk niet vertraagt. Ende kraan staat geen minuut stil omdat hij inzet op effectief werken.Vollenbroek Betonwerken is een aangename en complete partner om mee samen te werken."

Een kei in beton